www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
KONKURRENCE: Vis os dit Vesterbro
UDGIVET aug 2014 22

Vesterbro Lokaludvalg  lægger mange arbejdstimer i at gøre bydelen til et stadig bedre sted at bo, arbejde og opholde sig i. Det kræver lidt hjælp fra dig. Deltag i vores fotokonkurrence i forbindelse med Lokalstival og vis os din yndlingsbid af Vesterbro.

Du kan vælge alle former for motiver. Vis os et sted, du sætter pris på, et hjørne af hjertet på Vesterbro, et stykke af din bydelskærlighed. Fortæl lidt om, hvorfor netop den bid af Vesterbro er så vigtig for dig i en tilhørende billedtekst.

Hvordan gør jeg?

Tag et billede med din smartphone, hashtag det med #lokalstival14, læg billedet på Instagram eller Facebook, eller send dit billede pr. mail til vores kommunikationsmedarbejder Christine på BU1P@okf.kk.dk.

Deadline for konkurrencen er fredag d. 5. september kl. 12 

Hvor bliver det vist?

Find dine lokaludvalgsmedlemmer i teltet på pladsen d. 7. september, hvor de tre vinderbilleder bliver hængt op. Her kan du få en snak med medlemmerne om det godeVesterbro og hvordan vi får gjort flere gader, pladser og byrum til velfungerende steder, vi alle kan nyde.

Hvordan vinder jeg?

På Lokalstivalen på Otto Krabbes Plads søndag d. 7. september vil vi vise billederne og kåre de tre bedste billeder. Og de tre bedste billeder skal selvfølgelig også have en præmie.

Lokalstival er d. 7. september fra 13-18

Program

13.15-14.15 – Signe Svendsen med band

14.15-15.00 – Claus Ankersen og TS Høeg læser op og regerer

15.00-16.00 – All-stars med Dicte, Julia Maria og Signe

16.00-16.45 – Vinder af Vesterbro Bladets skrivekonkurrence offentliggøres (aflyst)

16.45-18. 00 – Esben Just Trio

Konferencier: Ken Vedsegaard


Skriv en kommentar