www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Kom til paneldebat hos Mødestedet
UDGIVET sep 2014 02

Mødestedet på Vesterbro kan i september fejre 30 års jubilæum, og inviterer i den anledning til fyraftensmøde med paneldebat. Kom og deltag i debatten om religion som ressource i det sociale arbejde. Vesterbro Lokaludvalg har støttet arrangementet.

Som en del af Mødestedets jubilæumsfejring arrangeres tirsdag den 16. september et fyraftensmøde fra kl. 17.00- ca. 19.00 på Mødestedet, Valdemarsgade 14,3, 1665 København V.

Vesterbro Lokaludvalg har valgt at støtte arrangementet, da lokaludvalget synes det er vigtigt med en vedvarende dialog om, hvordan det sociale arbejde tilrettelægges i en bydel, hvor der er mange forskellige aktører inden for feltet. Der er især mange institutioner og organisationer, der har et religiøst udgangspunkt, der gør dette møde ekstra aktuelt.

Temaet for denne aften er Religion som en ressource i det sociale arbejde

“Størstedelen af det frivillige sociale arbejde på Vesterbro har rødder i kirkeligt arbejde, men hvilken betydning har disse rødder for det sociale arbejde i dag? En eftermiddag hvor vi skal drøfte troen som ressource og begrænsning i det sociale arbejde.”

Program

Fra 16.30: Kaffe/the og frugt

Kl. 19.00: En let anretning

Journalist og programvært Anders Laugesen har lovet at være ordstyrer.

Oplægsholdere:

  • Jann Sjursen, generalsekretær og formand for Rådet for Socialt Udsatte
  • Robert Olsen, forstander på Kofods Skole
  • Abdul Wahid Petersen, generalsekretær i Muslim Aid
  • Henrik Gade Jensen, præst og foredragsholder

Respondenter:

  • Per Ramsdal, sognepræst i Sydhavn Sogn
  • Søster Anne Stephanie, Jesu Små Søstre i Saxogade.

Der vil i forbindelse med arrangementet blive serveret en let anretning. Derfor gerne tilmelding på ts@danmission.dk eller på tlf. 33 21 27 03 eller på tlf. 41 999 344.

I forbindelse med jubilæet er alle velkomne til Jubilæumsgudstjeneste torsdag den 18. september i Sct. Matthæus Kirke kl. 19.30. Vesterbro Gospelkor medvirker. Liturg: Peter Hjort. Prædikant: Niels Nymann Eriksen


1 kommentar

  1. Bailey says:

    Lo encontrarás en la parte superior de la pantalla.

Skriv en kommentar