www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Kom til Lokalstival den 4. september
UDGIVET aug 2016 19

Otto Krabbes Plads lægger igen i år græs til en omgang Lokalstival på Vesterbro med masser af god musik, dejlig stemning, loppemarked og dejlig mad. Kig forbi lokaludvalgets telt

Vi i lokaludvalget håber, at vesterbroerne har lyst til at kigge forbi lokaludvalgets telt. Vi vil nemlig rigtig gerne høre, hvad Vesterbro har at sige, når vi snart skal skrive vores bydelsplan. “Vi ved erfaringsmæssigt, at der kommer engagerede vesterbroere til Lokalstivalen. Borgere, der har forstand og meninger om deres bydel”, siger lokaludvalgsmedlem Alexander Stürup Korup (S). Vi bruger bl.a. hashtagget #vesterbroplan, som vesterbroerne kan bruge, når de tager billeder, tweeter eller skriver små opfordringer på de sociale medier.

Vær lokal med os!

Vi har stykket en dag sammen til dig, dine venner og familie, så lok dem alle sammen med og del dagen med dem. Naturværkstedet Træstubben sætter fokus på bynaturen og Kulturanstalten og uKirke deltager også på dagen med hver deres aktiviteter. Og så er der selvfølgelig backgammonturnering igen i år. Styltestine kigger forbi, hoppeborgen bliver pustet op og der er booket tre stærke navne til den store scene, hvor konferencier Claus Ankersen underholder og introducerer fra.

– The Entrepreneurs
– Niklas Schneidermann m. band
– Gustaf Ljunggren m. gæster

Der er også en masse lokale vesterbro-caféer, restauranter og kaffebrygger med, så ganen og maven kan bliver forkælet.

 


Skriv en kommentar