www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Kom til juletræsfest i Enghaveparken
UDGIVET nov 2016 15

Julenisserne titter frem og glæder sig til jul på Vesterbro. I Træstubben i Saxoparken skaber børnene smukke genbrugsjuletræer og den 27. november skal vi alle mødes i Enghaveparken og tænde for det store træ lavet af genbrugsmateriale. Julemanden kommer og spreder julestemning, risengrøden vil lokke med sin duft og der bliver både skattejagt og auktion af børnenes juletræer!

Vi brygger på en hyggelig, boblende julestemning, som bliver sluppet løs til årets Vesterbro Juletræsfest den 27. november kl. 15-17 i Enghaveparken.

Julenisserne titter frem og glæder sig til jul på Vesterbro. I Træstubben i Saxoparken skaber børnene smukke genbrugsjuletræer og den 27. november skal vi alle mødes i Enghaveparken og tænde for det store træ lavet af genbrugsmateriale. Julemanden kommer og spreder julestemning, risengrøden vil lokke med sin duft og der bliver både skattejagt og auktion af børnenes juletræer. Vi brygger på en hyggelig, boblende julestemning, som bliver sluppet løs til årets Vesterbro Juletræsfest den 27. november kl. 15-17 i Enghaveparken.

Juleprogrammet

Formand for Vesterbro Lokaludvalg Thomas Warburg åbner juleballet med velkomsttale og så overtager Anders Elgaard fra Supertanker taktstokken og leder os igennem et regulært julelandskab af juleboder, madboder, Vesterbyt byttemarked med bud på raflegaver og kalendergaver, det store genbrugsjuletræ og de 15 små træer og en masse julehygge.

Vi skal på skattejagt med Vesterbro Bibliotek og lede efter juleånden, der bortauktioneres juletræer lavet af Vesterbros børn til fordel for Foreningen Vesterbro Julehjælp. Du kan lave fuglefoder, så de bevingede væsner også kan mærke det er jul. Du kan spise dig gennem pandekager med æble-kanalsyltetøj og dejlig risengrød, drikke fairtradekaffe og lytte til børnekoret fra Vesterbros sogn. Når mørket falder på, skal træet tændes og det hjælper danseren fra Flammentanz med til smukke juletoner fra orkestret Virelai.   

Følg med på facebook, hvor vi løbende skriver om programmet og hvad der kommer til at ske på dagen.

Se vores flotte juleplakat (hent på foto/ pdf)!

Jul Træs festen plakaten A3 format


Skriv en kommentar