www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Kom til asfaltbal på stenbroen
UDGIVET aug 2014 17

Swing-entusiasterne bag Brunette Bros. har samlet dj, danseundervisere og musikere til en dag i swing, lindyhop og asfaltballets tegn. Ensemblet tourer byen rundt og rammer d. 24. august Vesterbro. Kom og dans!

Masser af good ol’ fashion entertainment, swingdanceundervisning, frisk og veltillavet lemonade i spandevis og livemusik fra ’husbandet’ the Bluenette Sisters & the Seamen Orchestra. Alt sammen samlet omkring en gammel ombygget pick-up truck ved navn Beebob, der er bygget om til scene. Byens borgere er hermed inviteret til at danse med. Dagen begynder med danseintroduktion til swingdans med disk-jockeys. 

Swing kulturen spirer og vokser netop nu, som den gjorde i 1930erne hvor folk dansede sig igennem depression og økonomisk krise. Den vestlige verdens nationer danser nu igen i gaderne, kaster hinanden i luften og hengiver sig, med kroppen i fokus, til bevægelse, latter, glæde og løssluppenhed.

Arrangementet er gratis!

beebob-teamwork

Pick-up trucken Beebop og teamet bag Brunette Bros.

 

Sønder Boulevard – Vesterbro

Søndag d. 24. Aug. – 15.00 – 18.00

Asfaltballets moder, Vesterbro, hyldes af Bluenette Sisters & the Seamen Orchestra. Kom og lær og dans fra kl. 15 og dans resten af dagen væk. Der kommer også til at være lemonadebalje udspring!

Asfaltballet er søsat af kulturenterprisen Brunette Bros. i samarbejde med Københavns swingdancers, og med støtte fra Vesterbro Lokaludvalg, Nørrebro Lokaludvalg, Amager Øst Lokaludvalg samt Christianshavn & Indre Bys Lokaludvalg, Christiania, Frede’s Bastion, Christianias Grønne Genbrugshal.

Læs mere om Summer Sun Swing Days

FINALPOSTER-WEB


Skriv en kommentar