www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Kom med til projekttræf på Vesterbro
UDGIVET mar 2015 12

Vesterbro er hjemsted for mange kreative, sociale og kulturelle projekter. Men hvordan kommer man egentlig i gang og hvor får man hjælp, hvis man har lyst til at starte eller være med i et lokalt projekt?

Til projekttræf på Vesterbro d. 24. marts får du chancen for at komme ét skridt nærmere realiseringen af din projekt idé. Fokus er på inspiration og konkrete værktøjer, når Områdefornyelsen Vesterbro, Frivilligcenter VSV, Kulturanstalten og Vesterbro Lokaludvalg går sammen om at afholde projekttræf for tredje gang på Vesterbro. Det skal være lettere at starte nye projekter og føle sig klædt på til opgaven, og det er vigtigt, at vide hvor man kan få hjælp, når der opstår udfordringer. Netop derfor afholdes projekttræf i Kulturanstaltens lokaler på Lyrskovgade 4, hvor arrangørgruppen også sidder klar til at hjælpe i hverdagene.

Hygge og netværk

Udover at få en masse fagligt input er der mulighed for at møde andre kreative projektmagere på Vesterbro og høre om hvilke idéer de har lyst til at føre ud i livet. Arrangementet afsluttes med en hyggelig fællesspisning hvor der bliver mulighed for at tale endnu mere sammen om idéer, udfordringer og muligheder.

Når aftenen slutter, er du forhåbentlig blevet klogere på hvordan du finder sparringspartnere, du har fået alle de beskidte tips og tricks til fonde og puljer og ikke mindst fået inspiration og rådgivning til dit projekt.

Mød op d. 24. marts kl. 17.00-20:30 i Kulturanstalten – Lyrskovgade 4, 2.sal

Tilmelding til kreativtforum@tmf.kk.dk, senest den 19. marts og løbende opdatering på Facebook

Projekttræf 2015_final

Klik på billedet for større format.

 


Skriv en kommentar