www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Kom med et bud på Årets ILDSJÆL 2012!
UDGIVET nov 2012 29

DEADLINE: Giv os Årets Ildsjæl senest 1 DECEMBER kl. 24!

Siden 2008 har Vesterbro Lokaludvalg hvert år uddelt en pris til Årets Ildsjæl på Vesterbro. Prisen går til initiativtagere, der gør en forskel på Vesterbro.

Enkeltpersoner eller foreninger kan indstille enkeltpersoner, foreninger eller institutioner til prisen: Årets ildsjæl på Vesterbro.

Medlemmer og suppleanter til Lokaludvalget kan ikke, som enkeltpersoner, modtage prisen, men foreninger eller institutioner repræsenteret ved medlem eller suppleant i lokaludvalget kan godt modtage prisen, hvis det er en person eller institution, der ikke sidder i Lokaludvalget, der står bag indstillingen. Desuden kan medlemmer og suppleanter af lokaludvalget indstille personer og foreninger / institutioner, der ikke er medlemmer eller repræsenteret ved et medlem af lokaludvalget.

Disse regler er til, fordi Lokaludvalget ikke ønsker at uddele priser til sig selv, for at der skal være gennemsigtighed, og for at alle har lige mulighed for at indstille eller blive indstillet.

Fristen for at indstille er lørdag d. 1 december 2012 kl. 24.

På Lokaludvalgsmødet den 19. december 2012 beslutter Vesterbro Lokaludvalg, hvem der skal kåres som Årets Ildsjæl på Vesterbro 2012.

Der kan indstilles ved at sende en mail til vesterbrolokaludvalg@okf.kk.dk, lægge en kommentar her under dette indlæg , eller lægge en kommentar på Facebook-siden for Årets Ildsjæl Vesterbro.

Vi skal have de fulde navne på, hvem der indstiller, hvem der indstilles, og så skal vi vide begrundelsen for indstillingen.

 


Skriv en kommentar