www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Jul på Vesterbro
UDGIVET dec 2014 01

Cirka 100 udsatte familier på Vesterbro bliver hvert år hjulpet til en bedre jul af både lokale og nationale bidragydere, fx LEGO, Café Snork og mange flere. Læs mere om, hvad lokaludvalget gør for at hjælpe og hvem der kan bidrage. 

Vesterbro Lokaludvalg bliver i disse dage begavet! Der er bl.d. landet en kæmpe stor gave på dørtrinnet hos lokaludvalgets sekretariat, 103 kg. LEGO og penge fra den lokale Café Snork. Og vi glæder og til at høre fra flere bidragydere i løbet af måneden.

IMG_7813

LEGO donerer en masse LEGO til børnene.

 Det kimer ind til julefest…

Forskellige Vesterbrokræfter har sammen med først Lokalrådet og siden Lokaludvalget stået for at samle sponsorater og gaver ind fra bidragydere i lokalområdet og andre landsdele. Madvarer, snacks, julegodter og gaver lander hos lokaludvalgets sekretariat, der via Social- og Sundhedsudvalgsformand Thomas Egholm bliver videre distribueret ved juletid i samarbejde med Settlementet.

Alle skal have en god jul

Fredag den 20. december 2013 uddelte Vesterbro Lokaludvalg for ottende gang Vesterbro Julehjælp. Lokaludvalget søgte over 400 caféer, hoteller og virksomheder om støtte, og der kom varer og penge nok ind til, at 100 vesterbroske familier kunne modtage fire store bæreposer med mad og godter og en pose med legetøj, tøj, julepynt m.m.

Se hvordan julegavepakningen gik sidste år.

Vil du hjælpe?

Hvis du vil hjælpe familier på Vesterbro til en bedre juletid, så kontakt Thomas Egholm på mail.

Thomas Egholm sender dig en invitation, der forklarer, hvem din støtte går til og hvordan du kan støtte. Som tak for støtten modtager du et diplom, og lokaludvalgssekretariatet udfærdiger en annonce, hvor alle bidragydere nævnes, som bliver trykt i Vesterbro Bladet.

 


Skriv en kommentar