www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Jubilæum for Fisken
UDGIVET aug 2014 22

FISKEN, værested og fritidsjobformidling på Vesterbro, for børn og unge mellem 13-19 år har 30 års jubilæum i 2014 og holder en skøn fest d. 28. august for. Kom og fejr dagen med masser af musik, stand-up og andre aktiviteter. 

Foreningen Fisken fejrer jubilæet i Forsamlingshuset på Onkel Dannys Plads Torsdag den 28. aug. 2014, kl. 15-20. De håber at mange gamle fiskebrugere, tidligere og nuværende frivillige ansatte,  samarbejdspartnere og venner af FISKEN igen møder hinanden og samtidig får en eftermiddag spækket med musikalske oplevelser,  sjove stand-up, quiz, mavedans etc.

Kombinationen med et centralt placeret – åbent og gratis fristed og værested for børn og unge, hvor der også er mulighed for at få hjælp til fritidsjob/personlige problemer af frivillige og enkelte ansatte, har vist sig, at tiltrække en stor gruppe af børn og unge.

Anerkendelse af FISKENS arbejde

I årenes løb har Fisken fået en række offentlige anerkendelser for FISKENS store forebyggende arbejde, bl.a. i de senere år:

  • 2013 blev FISKEN udpeget som årets frivillige forening af Københavns Kommune
  • 2013 blev FISKEN nomineret til årets sociale projekt af Københavns Kommune
  • 2012 blev Fisken nomineret af Social- og Integrationsministeriet til årets forening

 

Yderligere informationer kan hentes www.fisken.org, facebook/Fisken -værested og fritidsjobformidling eller til Fiskens leder:


Skriv en kommentar