www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Istedgade blev indviet
UDGIVET maj 2015 27

Istedgade overgav sig og omfavnede de mange besøgende til indvielsen lørdag den 23. maj. De mange ugers forberedelse hos Teknik- og Miljøforvaltningen, Lokaludvalgets arbejdsgruppe og de mange butikker, caféer og barer der deltog i fejringen.

Med omkring 10.000 tilmeldte på facebook-eventet var lokaludvalget og Teknik- og Miljøforvaltningen spændte på fremmødet. Ingen af os blev skuffede. Høj og lav, ung og gammel – alle var med til at fejre vores alle sammens ikoniske hovedgade.

Lokaludvalget havde rullet dejligt grønt græs ud og slået pavillon op ved Skydebanegade/ Istedgade. Her havde vi dækket op med balloner, kage og ikke mindst en masse viden om, hvad der sker de næste år på Vesterbro. Sammen med videnspersoner og eksperter fra de forskellige forvaltninger havde lokaludvalgssekretariatet stykket et program sammen om de mange store projekter – ikke mindst inden for anlæg.

I løbet af dagen kunne man blive klogere på

  • Carlsberg – hvad sker der i Carlsberg Byen?
  • Halmtorvet 17 – hvad er planerne for det nye stofindtagelsesrum?
  • Enghave Parken – hvornår går arbejdet i gang og hvad er planerne for skybrudsplanerne?
  • Kalvebod Brygge – IKEA
  • Istedgade – hvordan er beslutningerne om gaden taget?

 

Vesterbro Lokaludvalg glæder sig over en dejlig dag, der kunne samle vesterbroere, københavnere og forbipasserende turister i fejringen af vores gade.

DSC00410_red DSC00409_red DSC00399_red DSC00394_red DSC00416_red

 


Skriv en kommentar