www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Invitation: Deltagere søges til fotoprojekt
UDGIVET maj 2015 04

Billedkunstner Hanne Lise Thomsen søger sammen med fotograf Steven Achiam efter deltagere til et stort videoprojekt – kunstinstallationen Inside Out Istedgade.

For at kunne realisere projektet, vil de to kunstnere meget gerne i kontakt med mindst 50 lejligheder i Istedgade. Projektets ide er at lade privatsfæren møde det offentlige rum og ved at inkorporere facaderne på Gasværkvejens skole vil Inside Out Istedgade være synlig for alle.

Billederne, der vil blive vist på Gasværksvejens Skoles facader kan, fx være portrætter, familiebilleder, el. lign. Video projektionerne vil således udendørs, vise hvad der sker inden døre – deraf titlen. Fotografen Steven Achiam vil meget gerne optage billederne af de deltagende. De to kunstnere tror de sammen med vesterbroerne kan skabe en helt speciel begivenhed.

Der vil ikke være udgifter i forbindelse med projektet og det optimale vil være, at beboerne i okmkring 50 lejligheder siger ja til at deltage.
Billeder vil kun blive vist på Istedgade og kun i de dage billedkunstprojektet finder sted.
Inside Out Istedgade vil blive vist i slutningen af september 2015 ialt 3 gange og er iværksat af Statens Kunstfond og Københavns Kommune.

Du kan læse mere om de to billedkunstner Hanne Lise Thomsen og fotograf Steven Achiams.

Billedkunstner Hanne Lise Thomsen og fotograf Steven Achiam håber, at du/I har lyst til at deltage, så I sammen kan skabe en spændende fotografisk installation på Istedgade.
Kontakt Hanne Lise Thomsen på h.l.thomsen@get2net.dk og fotograf Steven Achiam på 72 42 52 61


Skriv en kommentar