www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Infomøde: Mere cykelparkering i Reventlowsgade
UDGIVET apr 2018 06

Vesterbro Lokaludvalg, DSB og Teknik- og Miljøforvaltningen inviterer naboer og andre interesserede til informationsmøde om mere cykelparkering i Reventlowsgade. Kom og vær med mandag den 16. april kl. 17.30-.19.30.

På Reventlowsgade mellem Istedgade og Tietgensbro skal gaden designes anderledes. Området skal gøres mere indbydende at bevæge sig i og bruge, når metroen åbner. Der skal etableres mere cykelparkering, taxaholdepladserne flyttes, og området vil få mere karakter af en forplads end en gade. Alt i alt, så bliver der bedre adgangsforhold for passagerer, fodgængere og cyklister.

Vesterbro Lokaludvalg, DSB og Teknik- og Miljøforvaltningen inviterer naboer og andre interesserede til informationsmøde om projektet i Reventlowsgade. Her kan du høre mere om formålet og overvejelserne og se de første skitser til projektet. 

Tid og sted

Mød op mandag den 16. april kl. 17.30-19.30. Informationsmødet afholdes på Københavns Hovedbanegård i lokalet med direkte indgang fra den grønne dør i Reventlowsgade 9. Der serveres kaffe og vand under mødet. Tilmelding ikke nødvendig.

Vi glæder os til at se dig.

 


Skriv en kommentar