www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
UDGIVET maj 2011 26

Den 9. juni kl. 18.30-20.00 er der informationsmøde i SOHO Kontorhotel, Flæsketorvet 68, 1. sal.

27. maj går det forberedende arbejde med Cityringen i gang ved Sønder Boulevard. Det betyder, at vi foretager trafikomlægninger og lægger forsyningsledninger om for at gøre plads til en skakt. Skakten skal bruges som arbejdsplads for anlægget af metrotunnel og afgreningskammer.

Derfor inviterer METRO dig til et informationsmøde, hvor METRO sammen med entreprenøren Zacho-Lind og Københavns Energi fortæller om arbejdet. Der vil samtidig være mulighed for at stille spørgsmål. Det sker:

Torsdag den 9. juni kl. 18.30-20.00
SOHO Kontorhotel, Kødbyen
Flæsketorvet 68, 1. (hjørnet ved INCO’s udgang)
1760 København V.

Har du spørgsmål til mødet, kan du kontakte Metroselskabet på nabo@m.dk eller ringe til Christel Mejnertsen på tlf. 3311 1700.

Har du ikke mulighed for at deltage i mødet, kan du finde relevant information på Metroselskabets hjemmeside: www.m.dk/cityringen. Det er også her, du kan tilmelde dig vores email-service, og få nyheder og information om aktiviteter direkte i din mailboks.

Ovenstående er taget fra METRO’s hjemmeside: http://www.m.dk/sitecore/content/metro-danish/Cityringen/Nyheder/Soender+Boulevard/090611+Invitation.aspx


Skriv en kommentar