www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Indvielse af Vesterbyt – Vesterbros nye byttestation
UDGIVET nov 2017 07

Kom og vær med, når den nye byttestation, Vesterbyt, indvies på hjørnet af Sønder Boulevard og Dybbølsgade. Den nye byttestation bliver en erstatning for den nuværende nedslidte byttestation.

Den nye byttestation er lige på trapperne. I den forbindelse inviteres alle engagerede brugere til at deltage i den endelige udformning gennem to workshops, samt til et lille festligt indvielsesarrangement.

#1 WORKSHOP – INDRETNING

Tirsdag den 7. november kl. 15-17 vil vi gerne på baggrund af jeres erfaringer med brugen af den nuværende byttestation have input og idéer til, hvordan de forskellige sektioner i den nye kan indrettes. Vi byder på kaffe og kage – så sving forbi og del din viden.

#2 WORKSHOP – UDSMYKNING

Torsdag den 9. november kl. 16-18 lægger vi sidste hånd på byttestationen i fællesskab med dem, som måtte have lyst til at hjælpe med at dekorere. Vi skal bl.a. male skilte, sætte ting op, fylde plantebedene og ellers sørge for det hele står klar til indvielsen om fredagen. Vi sørger for kaffe og kage til dem som hopper i arbejdstøjet og kigger forbi til lidt kreativ udfoldelse. 

INDVIELSE MED KAFFE OG KAKAO

Fredag den 10. november kl. 15-17 inviterer Teknik- & Miljøforvaltningen, Vesterbro Lokaludvalg og Settlementet til indvielse af den nye byttestation med afholdelse af en lille reception på pladsen.

Vesterbro Lokaludvalg byder på gratis kaffe eller kakao, som du kan varme dig på, under formand Thomas Egholms indvielsestale. Herefter vil der være en byttequiz, plantebytte og naturligvis adgang til både at give og tage fra de nyligt indviede hylder.  

Planen med den nye byttestation er, at den skal kunne holde længere end den gamle. Du kan derfor se frem til mange gode opdagelser, når gammelt bliver til nyt på Sønder Boulevards nye byttestation Vesterbyt.


2 kommentarer

 1. Hanne says:

  Hvor mange kommunale projektmagerkroner har det kostet? Lønninger til en projektleder osv. Løber nok op i flere 100.000.

 2. Lokaludvalget says:
  Team Vesterbros Gader

  Kære Hanne

  Projektet er et samarbejde mellem lokaludvalget og Teknik- og Miljøforvaltningen og er en bæredygtig lavbudgetløsning, hvor fokus har været på genbrugsmaterialer og borgerinddragelse og lokale samarbejdspartnere.

  Bh Christine/ lokaludvalgssekretariatet

Skriv en kommentar