www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Indvielse af Vesterbyt byttestationer
UDGIVET jun 2016 03

Kom og vær med, når vi sammen med vores samarbejdspartnere indvier hylderne i Vesterbyt byttestation på Sdr. Boulevard den 17. juni kl. 15-17.00.

Den 17. juni flytter Vesterbyt- Byttestation ind på din gade. Og hvad er det så og hvad betyder det for mig, tænker du måske? Det er en mulighed for at give nyt liv til de ting, du ikke længere bruger.

Hold øje med info på facebook

Giv ting, tag ting, lad ting leve

I en tid med stigende forbrug er mange af os gået mod strømmen og genbruger og bytter ting og sager i stedet for at købe nyt. Som en del af denne udvikling bliver der opført tre byttestationer på Vesterbro, hvor vi kan bytte med hinanden. Og det skal da fejres!

Derfor holder vi indvielse af byttestationerne ved den, der kommer til at blive den største af dem på hjørnet af Dybbølsgade og Sønder Boulevard – kaldet Trekanten ved kiosken Vinderhjørnet. Vi mødes kl. 15-17.00, quizzer om genbrug hører taler og drikker en god kop kaffe. Og så skal der lægges ting og sager på hylderne. Måske du selv har taget noget med?

3 x VESTERBYT PÅ VESTERBRO
Vesterbyt står i Saxoparken ved naturværkstedet Træstubben, på Trekanten (Dybbølsgade/ Sønder Boulevard) og på Vesterbros Børnebibliotek i Lyrskovgade.

 

  • Vesterbyt er en forsøgsordning udført i samarbejde mellem Vesterbro Lokaludvalg, Områdefornyelsen Vesterbro, Settlementet og Teknik- og Miljøforvaltningen
  • Ønsker du mere information om projektet, kontakt projektleder og miljømedarbejder Katja Lange: 2033 7483 zn6j@okf.kk.dk

Skriv en kommentar