www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Indre Vesterbro/Istedgade møde
UDGIVET nov 2012 06

Vi inviterer i samarbejde med en lokal-borgergruppe alle borgere, erhvervsdrivende og projekt-ejere til et fyraftensmøde om området omkring indre Istedgade. Siden byfornyelsen har området fra Hovedbanen til Gasværksvej ikke set så mange gade- og anlægsprojekter, som den række af projekter, der er i støbeskeen for de kommende fem år. Vi synes, det er en god anledning til at invitere til fyraftensmøde om planerne for området mellem Hovedbanen og Gasværksvej. Se programmet på Facebookeventen.

TID 12. november 2012 fra 17:00 til 19:00
STED Forsamlingshuset Onkel Dannys Plads har adresse på Halmtorvet 3 – inde på den lille plads bag Cafe Mandela.
Vi håber mødet kan bidrage til at give et samlet overblik og bidrage til en god dialog til os der har vores daglige gang i kvarteret.Kig forbi og få et indblik i projekterne og processerne omkring udførelsen af dem og vær med til at drøfte, hvordan de spiller sammen i kvarteret.

 

Billedet er fra Helle Rye Westphalls og Kamilla Aggerlunds speciale “Vesterbro goes Liquid”. Hele specialet kan bl.a. downloades på www.vesterbrosgader.dk under “inspiration”. Projektet er en del af Lokaludvalgets bydelsplan 2012 om Istedgade.

Skriv en kommentar