www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Har du læst din bydelsplan i dag?
UDGIVET jul 2013 15

Hjemmesiden er blevet opdateret med en ny menu, der gør det lettere at orientere sig om de 15 forskellige projekter, der indgår i bydelsplanen for Vesterbro. Læs videre og bliv klogere på, hvilke visioner lokaludvalget har for Vesterbro.

I 2012 udarbejdede Vesterbro Lokaludvalg en bydelsplan, der beskriver 15 forskellige projekter, der hver især beskriver forskellige visioner for bydelens fremtid. Bydelsplanen blev den 23. maj 2013 godkendt af efter en høring i Borgerrepræsentationens Udvalg.

Nu kan du læse om de forskellige projekter på vores hjemmeside i en ny undermenu, hvor du både kan få et hurtigt overblik eller læse hvert enkelt projekt i den fulde længde.

Du finder undermenuen under menupunktet “Temaer” på vores hjemmeside, hvor du kan finde de tre undermenuer “Et godt hverdagsliv”, “København som metropol for grøn vækst” og “Viden og erhverv”. Tryk på linket i overskriften, og du bliver ført til oversigtssiden for de enkelte projekter.

Et godt hverdagsliv
Dette tema ligger vægt på diversiteten i bydelen og de forskellige borgergruppers behov, og hvordan hverdagens vilkår kan bedres i bydelen for alle for at sikre en fredelig sameksistens.

København som metropol for grøn vækst
Dette tema afspejler fokus på forbedring af forholdene for de bløde trafikanter, mængden af grønne og rekreative områder samt forebyggelse af konsekvenserne af det stigende antal skybrud i en klimatilpasning af bydelen.

Viden og erhverv.
Dette tema sigter efter en forbedring af uddannelse og viden af bydelens børn og unge samt en styrkelse af rammerne for virksomheder og erhvervsdrivende i bydelen.

 

Hjemme side bydelsplan

De tre temaer i bydelsplanen understøtter en stor del af de visioner, som kommuneplanen for København 2011 består af. Bydelsplanen og dens 15 fokusprojekter er udtryk for de ønsker og håb, der eksisterer i bydelen. I løbet af 2012 afholdte Vesterbro Lokaludvalg en række møder, fester og debatter, hvor kreative indslag fra beboere og aktører fra området hjalp lokaludvalget med at indkredse, hvilke fremtidsønsker der er for Vesterbro.

Bydelsplanen på tryk
Er du typen, der hellere vil læse sort på hvidt og på knitrende papir, så kan du komme forbi Lokaludvalgets sekretariat og hente en trykt kopi af bydelsplanen. Vi bor på Lyrskovsgade 4, 2. sal, 1758 København V og kan træffes mellem ca. kl. 9-17 på hverdage.

 


Skriv en kommentar