www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Guidede cykelture i august
UDGIVET jul 2016 15

Havneringen kan nu officielt cykles fra ende til anden efter Inderhavnsbroen er åbnet. Fejr det med en guidet cykeltur bl.a. langs et stykke af havnen med Vesterbro Lokaludvalg. Bruno Schwede og Per Vestergaard står hver klar ved Bryggebroen på Vesterbrosiden den 14. august og 24. september. 

Vesterbro og vandkanten

Tag med på cykeltur med fokus på Vesterbros vandkant – både, hvor den er nu og hvor den tidligere har ligget. Den lokale guide Bruno Schwede fra Vesterbro Lokaludvalg fortæller bl.a. om Skibbroen, Enghave Brygge og Diesel House, godsbaneterrænet, Sdr. Boulevard, Kødbyen og Kalvebod Brygge.

Vi mødes ved Bryggebroen på Vesterbro siden og slutter ved Diesel House på Enghave Brygge.

Vesterbro og vandkanten d. 14. august .

Fra Havneringen til Vesterbro

Kom med på en cykeltur fra havnefronten og ’ind i’ Vestebro. Lokale guider fra Vesterbro Lokaludvalg fortæller nogle af bydelens særlige steder, bl.a. Sdr. Boulevard, Enghaveparken, Humleby, Carlsberg og godsbaneterrænet.
Vi mødes ved Bryggebroen og slutter i Kødbyen på Vesterbro.

Fra Havneringen til Vesterbro d. 21. august kl. 13.

Cykelkort – Vesterbro og Kgs. Enghave på cykel 

Sommeren er over os og selvom cykelvejret har været tvivlsomt, så skal du stadig have muligheden for at stige på din cykel og lære noget nyt om din bydel. Vores cykelkort er blevet opdateret og de tre smukke ruter er blevet indtalt og optaget, så du kan tage dem med i ørerne.

Find dem bl.a. her og via Appstore eller Google Play

Billeder fra indvielsen af Havneringen, hvor vi tog hul på vores guidede ture. Billederne er taget af fotograf Lars Sohl/ Havneringen.

Lars Sohl_HavneRingen2016 Lars Sohl_HavneRingen2016 Lars Sohl_HavneRingen2016


Skriv en kommentar