www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Grøn guide til København
UDGIVET jul 2014 17

100 grønne steder i København, 100 fantastiske fotos under åben himmel i Indre By og en ny online guide til grønne oplevelser i København og omegn og masser events hele sommeren igennem. Det er idéen bag Københavnergrøn.

På trods af, at Vesterbroerne ikke just vader i grønne, rekreative områder, har Københavnergrøn fundet frem til en 9-10 grønne oaser i bydelen, som er en del af de udvalgte 100 steder i København, som Københavnergrøn består af. Søg på Vesterbro i guiden og se, om der er nogle, du endnu ikke kender til eller som du måske kan se p med nye øjne.

Københavns grønne oaser
Formålet med hjemmesiden Københavnergrøn er, at fortælle om både de kendte, de mindre kendte og de nærmest hemmelige steder, hvor man kan opleve og bruge den bynære og urbane natur og dens mange aktivitetsmuligheder.

Københavnergrøn  har valgt 100 steder, som ifølge redaktionen bag, er blandt de mest spændende og tilsammen byder på meget forskelligartede oplevelsesmuligheder.

De repræsenterer mangfoldigheden af det grønne liv i og omkring København. Københavnergrøn er din guide til 100 grønne steder i København – find dem også på Facebook

Skabt af Life Exhibitions for Foreningen By&Natur.


Skriv en kommentar