www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Gør din karré til Københavns Klimakarré
UDGIVET jan 2013 17

Københavns Kommune søger beboere og ejere i en konkret boligkarré, der er motiverede til at bidrage til klimaindsatsen.

Vil du yde en indsats for klimaet – og trænger din ejendom til nye vinduer eller ny gårdhave? Er det samme tilfældet for naboejendommene i din karré, og kunne jeres fællesfaciliteter og gårdrum trænge til en opstrammer? Vil I sammen vise jer som det gode eksempel?

Københavns Klimakarré er en konkurrence, hvor Københavns Kommune kårer en boligkarré, der skal være et godt eksempel på, hvordan vi videreudvikler og optimerer de fremtidige krav til hovedstaden som en bæredygtig og god by at leve i.

Som Københavns Klimakarré vil du og dine naboer blive en del af en spændende og udviklende proces, hvor guleroden består af økonomisk tilskud, rådgivning og et fokus på karréen, som I ellers ikke ville opnå.

At være Københavns Klimakarré handler om at gå forrest og skabe forandringer, der også kan inspirere resten af København og andre danske og internationale byer. Både når det handler om løsninger, der håndterer klimaforandringer og forandringer i kravene til fremtidens boliger og det gode liv i byen.

Deadline for at vise interesse er den 4. februar 2013.

Læs mere her


Skriv en kommentar