www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Glider trafikken på Gasværksvej?
UDGIVET jan 2016 14

Gravkøer, kraner og metrobyggerier har de seneste år været hverdag på Vesterbro. Metroen åbner i 2018, Istedgade blev renoveret og indviet i 2015 og Gasværksvej blev ensrettet, fik nyt trafiksignal og cykelstier.

En del af formålet med renoveringen af Gasværksvej var, at undgå kø mellem stykket fra Skelbækgade og ind mod Istedgade. Niveauerne af støj- og luftforurening har været alt for høje og især Gasværksvejens Skole har været meget påvirket af konsekvensen af trafikken.

Nyt signal

Derfor er signalet i Gasværksvej/Istedgade krydset blevet koordineret i forhold til krydset Skelbækgade/Sønder Boulevard, således at der bliver grønt ved Gasværksvej/Istedgade, når bilerne fra krydset Skelbækgade/Sønder Boulevard kommer derhen. Køen på Gasværksvej bliver registreret og der sendes besked til signalet på Skelbækgade/Sønder Boulevard om at der ikke skal lukkes lige så mange ind i området. På den måde forsvinder køen fra Gasværksvej og er i stedet på Skelbækgade, hvor der for eksempel ikke ligger en skole.

Ændring i trafikken

Vesterbro Lokaludvalg er sammen med Byens Anvendelse under Teknik- og Miljøforvaltningen interesserede i, at høre fra bilister, cyklister og gående, der kan fortælle om de har mærket en ændring i trafikken og om det har gjort en forskel for dem. Det er især med tanke på trafikken, der kommer fra Skelbækgade forbi Den Hvide Kødby og ned ad Gasværksvej mod Istedgade, vi er interesserede i at høre om.

Skriv til Vesterbro Lokaludvalg med dine meninger på vesterbrolokaludvalg@okf.kk.dk

Så sender vi et samlet svar til forvaltningen. Tak for hjælpen!

Foto: Ali Khoudeir Al-Bouzed


Skriv en kommentar