www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Gadegallerier på Vesterbro?
UDGIVET jul 2014 08

Med udviklingen af Enghave Brygge forsvinder der en masse gadegallerier. Derfor leder Københavns Kommune nu efter gode og konstruktive bud på, hvor der kan skabes nye interessante rammer for kunst i det offentlige rum.   

Har du en mening om, hvorvi kan skabe mere kunst i det offentlige rum og hvor der kunne gemme sig den perfekte mulighed for et gadegalleri?

Gadegalleri på Vesterbro
Kultur- Fritids- og Børneudvalget i Vesterbro Lokaludvalg er sikker på, at de lokale vesterbroere har en helt særlig fornemmelse for, hvor de potentielle gadegallerier ligger. Fagudvalget har selv overvejet om, hvorvidt hegnet langs banen og Ingslevsgade mon kunne bruges som gadegalleri – hvad synes du?

Gode og konstruktive bud på, hvor der kan skabes nye interessante rammer for kunst i det offentlige rum er velkomne. Alle ideer og kommentarer modtages meget gerne, men du kan også tage udgangspunkt i følgende spørgsmål:

1. Hvor kan der etableres nye gadegallerier i København på minimum 30 meter?

2. Hvorfor er dette sted ifølge din mening egnet?

3. Ad hvilke kanaler skal kommunen annoncere etableringen af nye gadegallerier (både midlertidige pop-op gadegallerier og permanente)?

Bliv hørt!
Der er lige nu mulighed for at komme med dit indspark til høring om gadegallerier i bybilledet. Vi håber, at der er en masse vesterbroere, der har lyst til at komme med deres bidrag til, hvor der gemmer sig en mur, et hegn, en gavl eller andet, der kan bruges som udgangspunkt for et gadegalleri.

Send enten dit forslag samt fotos til os på vesterbrolokaludvalg@okf.kk.dk, og så laver fagudvalget et samlet svar.

ELLER

Klik ind forbi Bliv hørt! og kom med dit bud – fotos er også meget velkomne!

Der er høringsfrist den 13. august 2014 .

Foto: Martin Håkan / CoverGanda.dk


Skriv en kommentar