www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Gadefest på Istedgade den 24. september
UDGIVET sep 2017 05

Istedgade overgiver sig aldrig og her er der er plads til alle. Vi gentager succesen fra sidste år og inviterer til fejring af den lokale rummelighed med loppeboder, mad, musik og fodboldturnering. Kom og vær med søndag den 24. september fra kl. 12-18, når Vesterbro Lokaludvalg sammen med Mændenes Hjem byder på vaskeægte søndagsgadefest.

Vi spærrer strækningen mellem Gasværksvej og Abel Cathrinesgade af og fylder området med en masse søndagshygge. Husk, at busser og biler ikke kan komme igennem i tidsrummet. 

Børnefamilier, hjemløse, erhvervsdrivende, turister, stofbrugere og hipstere kan sagtens hygge sig sammen – sådan er det nemlig på Indre Vesterbro, og det vil vi fejre på denne dag. Alle er velkomne og der er bl.a. mulighed for at sammensætte fodboldhold og deltage i gadefodboldturnering. Tag din familie med under armen, for der er nemlig også en masse hyggeligt for børnene, bl.a. gøgler-workshop med jonglering og ethjulede cykler og meget mere sammen med Cirkus Panik. 

Oplev blandt andet:
Vesterbromesterskaber i gadefodbold
Køb sjove sager fra vesterbroere i et gadeloppemarked
Mad og drikke fra de lokale madsteder på strækningen
Musik og aktiviteter for børnene 
…..og meget andet.

MUSIK OG BØRNEAKTIVITETER PÅ SCENEN:
DJ Curious
Per Kristensen band (LIVE)
Benjah
Cirkus Panik (LIVE)
Humørekspressen (LIVE)

gadefest_2017_opslag


3 kommentarer

 1. Johnny Jensen says:

  Det forekommer mig besynderligt at man skriver og siger – på Istedgade – når det nu i århundrede har heddet i Istedgade ?!

 2. Lokaludvalget says:
  Team Vesterbros Gader

  Kære Johnny

  Tak for iagttagelsen. Du har helt ret i, at det lige så godt kunne have heddet ‘i Istedgade’ – begge dele er vist lige brugte. Vi er opmærksomme på, hvordan vi bruger forholdsordene i fremtiden – både på skrift og i tale 🙂

  Bh Christine, lokaludvalgssekretariatet

 3. Mikael says:

  Enig med Johnny. Det har “altid” hedder i Istedgade:-)Ligesom i Dybbølsgade.

Skriv en kommentar