www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Frister for Vesterbropuljen i 2018
UDGIVET jan 2018 09

Går du og tumler med en god idé til et fedt projekt på Vesterbro, men mangler du måske en del af finansieringen? Så kan du måske komme få del i de eftertragtede støttekroner i Vesterbropuljen eller Lillepuljen i 2018. Der er fem frister i løbet af året, du skal skrive dig bag øret. 

Vesterbropuljen

Vesterbropuljen kan søges til alle projekter over 15.000 kr. Puljen kan søges fem gange om året. Ansøgningsfristerne ligger den 15. januar, 15. marts, 15. maj, 15. august og 15. oktober. Ansøgninger behandles på det efterfølgende ordinære lokaludvalgsmøde omtrent en måned efter ansøgningsfristen.

Lillepuljen

I 2017 fik Vesterbropuljen en lillesøster, i form af Lillepuljen.  Søger du denne pulje, kan du maksimalt søge 15.000 kr. til arrangementer og projekter i bydelen. Lillepuljens frister følger Vesterbropuljens. Lokaludvalget forsøger at behandle Lillepuljens ansøgninger indenfor bare 14 dage efter fristen, så søger du Lillepuljen, får du hurtigere svar.

Læs mere om ansøgningsprocessen og find ansøgningsskema her


1 kommentar

  1. Mette Fruensgård says:

    Når jeg trykker på find ansøgningsskema her kommer der ikke noget skema frem. Jeg har også prøvet det digitale ansøgningsskema, men der er kun 5 ud af 7 sider tilgængelig.
    Hvor finder jeg det skema, der skal bruges til at søge puljemidler i 2018 på et beløb på 9.460 kr? Vi er en forening Den økologiske Byhave på Enghave Plads.
    mvh Mette

Skriv en kommentar