www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Fra alle os til alle jer – månedens leder
UDGIVET aug 2013 15

Vi nærmer os tiden for Valg til Lokalvalg 2014 og vi giver derfor spalteplads til et udvalg af Lokaludvalgets medlemmer til at fortælle om deres motivation for at være en del af Vesterbro Lokaludvalg, og fortælle om deres mærkesager for bydelen. 

Tag ansvar for dit Vesterbro
Du vil i de kommende fem nyhedsbreve møde fem lokaludvalgsmedlemmer, der hver især fortæller om, hvad det betyder for dem, at være en del af Vesterbro Lokaludvalg, hvilke projekter de brænder for og hvilke ambitioner, de har for vores alle sammens Vesterbro.

Thomas Egholm, næstformand (Enhedslisten), er den første i rækken

Efterhånden har jeg siddet i Vesterbro Lokaludvalg i 6 år… og hvorfor egentlig? For indimellem er det godt nok frustrerende, og vi kan være nok så enige lokalt men samtidig føle, at vi råber lige ind i en dyne… Men engang imellem lykkes det, snart kommer der cykelsti for enden af Dybbølsgade, Istedgade bliver renoveret og lige om lidt er der Vesterbro Lokalstival…

Vi holder Vesterbro Lokalstival for 4. år i træk med fest, fed musik, masser af dejlige vesterbroere. Det er næste søndag, den 1. september – og forhåbentlig er vi velsignet med solskin som de andre år. Vi laver Lokalstival sammen med to lokale beboere på Otto Krabbes Plads og der er masser af god energi i det. Det er fedt, at vi i Lokaludvalget har penge til  at lave noget som det. Og når jeg er med til at planlægge det, er jeg også med til at give mit bud på, hvad Vesterbro er og hvordan vesterbroerne gider samles og feste.

Læs mere om årets Vesterbro Lokalstival og meld dig til eventet på Facebook

Billedet er et arkivbillede fra Vesterbrobladet


Skriv en kommentar