www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Fra alle os til alle jer – månedens leder
UDGIVET okt 2013 15

Imellem valgene er det lokaludvalget, som taler for Vesterbro, når de inde på Rådhuset ønsker at vide, hvad vi tænker på Vesterbro. Også når de ikke lige har lyst til at høre hvad vi har at sige. Så giver lokaludvalget en stemme til at råbe vagt i gevær.

VALG TIL LOKALUDVALG
Vi nærmer os tiden for Valg til Lokalvalg 2014 og vi giver derfor spalteplads til et udvalg af Lokaludvalgets medlemmer til at fortælle om deres motivation for at være en del af Vesterbro Lokaludvalg, og fortælle om deres mærkesager for bydelen.

Månedens leder er skrevet af Karen Melchior (R)

Nu er der en måned og et par dage til kommunalvalget den 19. november. Derfor er der lige nu er meget fokus på hvad vores kommune gør godt og måske ikke gør så godt.

Valg til Lokaludvalget
Det er vigtigt for, at udvalget repræsenterer os alle på Vesterbro. Desuden støtter Lokaludvalget lokale initiativer og står bag arrangementer, events og projekter, der alle er med til at fremme og formidle bydelens aktiver.

Husk, at opfordre folk I kender til at stille op og holde øje med hvornår infomødet kommer. Valgmødet afholdes i 24. februar 2014 og tilmeldingsfrist er d. 27. januar 2014.

Personlig kontakt
Jeg sidder i Vesterbro Lokaludvalg for Det Radikale Venstre, så for mig som politisk dyr glæder jeg mig til den næste måned med masser af politik. Jeg er ikke selv opstillet, men skal i næste uge være med til at hænge de valgplakater op, som vi over nogle weekender har klistret op på masonit. Selvom vi både har Facebook, Twitter og aviser, er det vigtigste for kandidaterne at komme ud og møde jer hvis ikke personligt så vil kandidaterne smile til jer på cykelstier og fortove.


Skriv en kommentar