www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Vejarbejde på Vesterbro
UDGIVET jul 2017 10

Sommerferien er traditionelt sæson for vejarbejde og Teknik- og Miljøforvaltningen er i fuld gang med at skabe bedre rammer for trafikken på bl.a. Vesterbrogade og Ved Vesterport med ny asfalt til cykelstier og vejbanerne. Også Frederiksberg Kommune har gang i vejarbejdet på bl.a. Gl. Kongevej. Læs mere og find links til igangværende vejarbejde. 

Bus 6A er omlagt til Istedgade så længe der arbejdes på strækningen mellem Trommesalen og Frederiksberg Allé. Det forventes at afslutte etaperne på Vesterbrogade i august. Derefter flytter anlægsarbejdet til etape 3 og 4 fra Frederiksberg Allé til kommunegrænsen ved Vesterfælledvej.

Vejen ensrettes, så der kan køres ind mod byen. 6A bliver lagt tilbage på Vesterbrogade og omlægges ad Frederiksberg Allé og Pile Allé når den kører ud ad byen.
Du kan læse mere om arbejdet og kontakte projektleden her.

Ved Vesterport – mellem Hammerichsgade og Trommesalen – bliver også helhedsgenoprettes fra foråret 2017 og frem til slutningen af året. Strækningen er kun på ca. 0,2 km, men fordi der skal afvikles meget trafik samtidig med anlægsarbejdet, vil arbejdet blive påvirket.

Frederiksberg Kommune er også i færd med gravearbejde – bl.a. på Gl. Kongevej – læs mere om igangværende vejarbejde på Frederiksberg her

Her kan du se alle igangværende gravearbejder i Københavns Kommune. 


Skriv en kommentar