www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
UDGIVET mar 2011 01

Exit, Mariatjenesten, Mændenes Hjem, Mødestedet, Settlementet, Vesterbro Lokaludvalg samt Vesterbro Bykirke indbyder til Fattigdomsseminar på Vesterbro! Torsdag d. 31 marts kl. 9.00 – 15.00

Exit, Mariatjenesten, Mændenes Hjem, Mødestedet, Settlementet, Vesterbro Lokaludvalg samt Vesterbro Bykirke indbyder til Fattigdomsseminar på Vesterbro!

Vores mål med seminaret er at tydeliggøre, hvad der er af fattigdom på Vesterbro.

• Er der mennesker tilbage på Vesterbro, som faktisk er fattige, og som overses, fordi de ikke passer ind i det eksisterende billede af, hvad fattigdom er?

• På baggrund af en definition af fattigdom, som er bredere end den økonomiske, vil vi sætte fokus på den fattigdom, som ikke er synlig for øjet.

• Med hjælp fra tre lokale Vesterbro-borgere, der i kraft af deres arbejde har en stor kontaktflade på Vesterbro, vil vi diskutere, hvad vi kan gøre bedre, samarbejdsmuligheder, og om der kunne være brug for nye tiltag.

• Kom og giv dit bidrag.

Se mere om program, tid, sted og tilmelding i den vedhæftede invitation, her, – som du også gerne må printe ud og distribuere til relevante personer og organisationer.


Skriv en kommentar