www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Enghavevej sprænger rammerne
UDGIVET maj 2015 13

Der kører ganske enkelt flere biler på Enghavevej end der gjorde mellem Herning og Holstebro i 2011 – hvor man valgte at udvide strækningen med flere spor. Der var derfor masser at tale om på borgermødet på Enghavevej tirsdag den 12. maj. 

Til gårsdagens borgermøde om støj- og luftforureningen på Enghavevej blev det tydeligt forklaret, at Enghavevej sprænger de trafikale rammer. Det giver stort set ikke mening at skelne mellem hverdagstrafik og weekendtrafik, fordi der er tæt trafik alle ugens dage, ligesom begrebet myldretid må siges at være temmelig udvidet, når ’eftermiddagens’ bilkøer først er overstået efter kl. 20 om aftenen.

Heldigvis var der flere bud på, hvad man kan gøre ved problemet. Både ’små’ her og nu-løsninger, der kan forbedre en smule og forslag til de større løsninger.

De fire politikere i paneldebatten gav udtryk for, at de havde fået stof til eftertanke og nu vil vende tilbage til deres politiske bagland – og til kolleger på Frederiksberg, hvor den midlertidige lukning af Platanvej er en del af problemet.

DSC00353 DSC00358 DSC00363 DSCI0992x DSCI0991x DSC00378 DSC00383


Skriv en kommentar