www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
En populær Træstub
UDGIVET sep 2014 30

Den urbane naturskole Træstubben er kommet med på flere lister over grønne og lokale tiltag. Både den lokale SuperBrugsen og initiativet Københavngrøn har naturskolen i søgelyset.

Kig forbi Træstubben og sig hej, hvis Felix er der, eller begiv dig ud i sansehavens mange fine buske, træer og sjove sager.

SuperBrugsen støtter lokalt

Du kan støtte Træstubben hos Superbrugsen på hjørnet af Matthæusgade og Enghavevej. Naturskolen Træstubben er kommet med på listen over lokale foreninger og tiltag, som du som borger på Vesterbro, kan være med til at støtte igennem SuperBrugsens indsamlingskampagne SuperBrugsen Støtter Lokalt. Hvis du vil støtte Træstubben, kan du finde indsamlingen hos Superbrugsen på hjørnet af Matthæusgade og Enghavevej.
Har du været forbi Træstubben? Hvis ikke, så kig forbi Saxoparken. Du kan finde den, hvis du følger Matthæusgade fra Superbrugsen og krydser Valdemarsgade og Oehlenschlägergade – så finder du den lille grønne oase på venstre hånd.

Træstubben på Højbro Plads

Træstubben optræder også som en del af de 100 udpegede grønne oplevelser, som udstillingen Københavnergrøn består af.
Københavnergrøn beskriver Træstubben med bl.a. disse ord:
“Med naturværkstedets hjælp er Saxoparken ikke så meget en friseret park som en vild byhave med bier, insekthotel, urter, krat og masser af aktiviteter, som giver ungerne jord under neglene og nye oplevelser at tage med sig. Det har Træstubben fået kommunens miljøpris for.”
IMAG1473

Træstubben klarer sig flot i den lokale indsamling.

 


Skriv en kommentar