www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
EARTH HOUR – sluk lyset på Vesterbro
UDGIVET mar 2015 10

Træk stikket og fold ørerne ud til stearinlyskoncerter og -fortællinger. Sluk lyset i en time sammen med Vesterbro Lokaludvalg På vesterbroske barer og cafeer den 28. marts kl. 20.30-21.30.

Fokus på klimaet

Som en del af miljøopgaven ligger det Vesterbro Lokaludvalg på sinde at udbrede kendskabet til verdens største klimakampagne i verden – EARTH HOUR, som arrangeres af WWF. På Vesterbro slukker vi lyset i en time og inviterer til en fortælleaften og fem koncerter i stearinlysets skær. Overalt i verden slukker millioner af mennesker og tusindvis af virksomheder og byer kloden rundt lyset, som et symbolsk signal om handling mod klimaforandringerne.

Der er gratis musik og fortælling kl. 20.30-21.30 lørdag den 28. marts på et udvalg af vesterbroske barer og cafeer, som selv har valgt musikerne der repræsenterer dem på dagen.

Du kan høre,

… et udpluk af historiefortæller Kasper Sørensens forunderlige fortællinger på Navnløs v. Boutique Lize (Enghave Plads)

… Bobby Bovell and The Family Business spille neo-soul, reggae og hip hop på Café Mandela (Onkel Dannys Plads 9)

… The Secret Rhythms of Ephraim Alanzuar med Peter Dobronyi og Troels Jørgensen spille jazzet folkemusik med et stærkt præg af ’små melodier’ på Café Snork (Dybbølsgade 70)

… Michael Spillemand spille evergreens på sin harmonika hos Onkel Bobs Hytte (Vesterfælledvej 5)

… Java Skull spille rock og grind på Märkbar (Vesterbrogade 106A)

… The Freewheelers spille pop & softrock på Café Pegasus (Mysundegade 28)

Læs mere om Earth Hour og den danske sluk lyset-kampagne. Tilmeld dig vores lokale Vesterbro-event og hold dig opdateret via Facebook 

Sluk lyset

Klik på billedet for at se det i et større format.

 


Skriv en kommentar