www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Del dit Vesterbro på Lokalstival
UDGIVET aug 2015 14

Til Lokalstival den 6. september slår Vesterbro Lokaludvalg teltpælene i græsset på Otto Krabbes Plads og inviterer bl.a. Områdefornyelsen Vesterbro, Kulturanstalten, repræsentanter fra Kødbyen og lokale borgere med i teltet under temaet “Del dit Vesterbro”.

Lokaludvalget byder inden for i et telt, hvor du kan blive klogere på en masse, der foregår og kommer til at ske i fremtiden på Vesterbro. Vi har inviteret en masse gæster med, der hver især har boder, der fokuserer på forskellige dele af Vesterbros fremtid.

Kom forbi Otto Krabbes Plads og besøg lokaludvalget, Områdefornyelsen, Kulturanstalten og vores gæster mellem klokken 13.00 og 17.00 søndag den 6. september.

Følg med på facebook og hjemmesiden for opdateringer på programmet for hele Lokalstival

Vi deler på flere niveauer

Vesterbro Lokaludvalg kigger på forskellige perspektiver på bæredygtighed og deleøkonomi – hvordan kan vi dele på Vesterbro? Temaerne er vokset ud af den kommende Kommunalplan 2015 og den grønne Agenda21-plan. Derfor har lokaludvalget inviteret forskellige gæster til at fortælle om områder, projekter og principper, der afspejler de to planer.

Samlokalisering, bydele og byrum

Delebiler, bytterum i andelsboliggården, fælles og fleksible byrum? Samlokalisering, som man også kalder det, er også en del af temaet for et projekt Karsten Gori fra Leth&Gori, vil fortælle om. Nemlig et forslag til et nyt fleksibelt byrum i Eskildsgade.

Niels Birk og Mads Uldall fra Kødbyen kommer og taler med folk om, hvordan Kødbyen kan knyttes bedre sammen med Vesterbro. For hvilken opfattelse har vesterbroerne af Kødbyen og hvad synes du, at der ville skulle ske med Kødbyen, hvis du kunne bestemme?

Teltets boder

I vores store telt kan du også finde Områdefornyelsen, der fortæller om deres arbejde med Centrale Vesterbro og de mange igangværende projekter.

Kulturanstalten og Vesterbro Bibliotek er også med på dagen, og de præsenterer bl.a. en audioguide, der handler om Vesterbro bag facaden, som radiojournalist Julie Thing har arbejdet med og som er støttet af Vesterbro Lokaludvalg.


Skriv en kommentar