www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Byt i Vesterbyt!
UDGIVET jun 2016 21

Alle tre byttestationer er nu rejst på hver sin adresse og du kan finde både æggebægre, bamser, militærstøvler, Jussi Adler Olsen-romaner og flødekander. Og meget mere!

Byttestationerne i brug
Fredag den 17. juni blev hylder og garderobestænger i de tre byttestationer indviet med plantebytte, musik og fairtradebananer til store og små, forbipasserende og jer, der stoppede på jeres cykel.

Samarbejdspartnerne bag tilblivelsen af byttestationerne kunne allerede inden byttestationerne blev officielt indviet, med glæde se, at vesterbroerne havde taget Vesterbyt til sig. Børnebibliotekets fine byttestation fik hurtigt besøg af nysgerrige børn og deres forældre og byttestationen ved Sønder Boulevard og Dybbølsgade havde allerede en masse på hylderne, da der skulle gøres klar til indvielse.

Genbrug er guld
Vesterbroerne har styr på deres genbrug og affaldsortering og mange kendte de rigtige svar i byttequizzen. Der var mange frivillige hænder til at pænt at sætte de mange afleverede ting på hylder og bøjle. Mange lagde vejen forbi for interesseret at spørge ind til den nye bygning på hjørnet af Sønder Boulevard og Dybbølsgade og der var heldigvis stor enighed om, at det er et godt initiativ og nok skal blive brugt af vesterbroerne.

Her kan du se en række billeder fra indvielsen og fra de tre unikke Vesterbyt Byttestationer:

IMG_2480 IMG_2482 IMG_2483 IMAG0304 IMAG0306 IMAG1166 IMAG1165

Giv ting, tag ting eller kom blot og kig
Det er vigtigt at understrege, at du ikke behøver at have noget med, for at tage noget fra Vesterbyts hylder. Der er altid åbent i Vesterbyt og du kan altid kigge forbi, finde en ting og komme retur en anden gang. Det vigtigste er, at vi hjælper hinanden med at give ting videre og passer på vores Vesterbyt, så der er plads til tingene.

 

Kort med byttestationer

De tre byttestationer ligger spredt på Vesterbro. I Saxoparken ved naturværkstedet Træstubben, på børnebiblioteket i Kulturanstalten i Lyrskovgade og på Trekanten – hjørnet af Dybbølsgade og Sønder Boulevard. Klik på kortet for at forstørre det.

Vestebyt Byttestationerne er resultatet af en borgers gode idé og samarbejdet mellem Vesterbro Lokaludvalg, Områdefornyelsen Vesterbro, Teknik- og Miljøforvaltningen og Settlementet. Iværksættere fra Guldminen har stået for at idéudvikle, designe og bygge de tre Vesterbyt.


Skriv en kommentar