www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Byen blomstrer stadig – med din hjælp
UDGIVET maj 2017 03

Som du måske har bemærket, er der ikke annonceret Blomstrende By på Vesterbro i år. Den korte forklaring er, at vi endnu ikke har haft mulighed for at forankre det tilstrækkeligt i Vesterbro Lokaludvalg, men med stor sandsynlighed vender tilbage næste år. Du kan dog stadig fortsætte med at plante og så i det bed, du adopterede sidste år.

Vesterbro Lokaludvalg har ikke haft mulighed for at planlægge indsatsen med Blomstrende By i år. Men ambitionen er bestemt, at få forankret projektet i lokaludvalget og evt. i samarbejde med det grønne netværk der er i bydelen. Når der foreligger konkrete planer, vil vi orientere om det på vores digitale platformer. 

Den Økologiske Have på Enghave Plads er en lille forening, der driver haverne på pladsen. Her kan der evt. også være mulighed for at få sparring og hjælp til, hvad man kan gøre for at passe og pleje bedene.

Læs mere om Blomstrende By og kig med på facebook.

Distortion på Vesterbros gader og stræder

I weekenden omkring pinse er der endnu engang Distortion på gader, pladser og boulevarder. Hvis du vil være sikker på at dit bed ikke lider overlast, så sørg for at sikre det og henvend dig evt. til Distortion, hvis dit bed er så stort, at du måske kan få assistance til indhegning. Distortion har lovet at opstille flere toiletter i år efter krav fra Københavns Kommune  og der er desuden gademedarbejdere, der sikrer at den tilladte decibel ikke overstiges. 

Kontakt Distortion  

Borgmestersvar

I januar svarede Teknik- og Miljøborgmester Morten Kabell på en henvendelse fra Vanløse Lokaludvalg i forhold til en samlende løsning og forankring for Blomstrende By i flere bydele på tværs af Københavns Kommune. Blomstrende By er opstået på Vesterbro, men har siden med succes spredt sig til gadebede i andre bydele. Der har dog været et stort ønske om midler til en koordinator, der kan være tovholder på tværs af byen og sikre finansiering og andre ressourcer til projektet. Det kan du læse borgmesterens svar på her. 


Skriv en kommentar