www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Budgetønske: Skøjtebane i Enghaveparken
UDGIVET jul 2016 27

Når solen skinner er skøjtebane og vinter ikke det første, man tænker på. Men i Vesterbro Lokaludvalg og lokalt på Vesterbro er der et stort ønske om at et etablere en skøjtebane, der kan samle vesterbroerne i Enghaveparken og skabe rammerne for at parken bliver brugt om vinteren.

I begyndelsen af september sætter borgerrepræsentationens politikere sig til forhandlingsbordet, når budgettet for 2017 skal på plads. Vesterbro Lokaludvalg sendte i april en række ønsker for Vesterbro ind til politikerne i håb om, at påvirke dagsordenen og den senere forhandling i de tidlige efterår.

For at styrke vesterbroernes mulighed for rekreativ udfoldelse på knappe udendørs arealer, ønsker Lokaludvalget at der etableres en kunstskøjtebane. En kunstskøjtebane i Enghaveparken kan desuden medvirke til at skabe liv, og dermed øge brugen af parken i vinterhalvåret.

Områdefornyelsen Centrale Vesterbro arbejdede i foråret på at inkludere projektet med skøjtebanen i renoveringen af Enghaveparken. Styregruppen valgte i maj at afsætte 240.000 kr. til en forundersøgelse og efter politisk behandling i Teknik- og Miljøudvalget, Økonomiudvalget og til slut i Borgerrepræsentationen, er det blevet nikket til at afsætte midler til at få lavet forundersøgelsen.

Vi krydser fingre for, at vi ender med en kunstskøjtebane til glæde for alle vesterbroerne og at midlerne til det kan findes i budgettet for 2017.

 


Skriv en kommentar