www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Brosbøl: Vis mig din yndlingsnatur
UDGIVET okt 2014 04

Send et billede og vind en tur i Bison-skoven på Bornholm. Sådan lyder opfordringen fra miljøminister Kirsten Brosbøl, der vil skabe mere opmærksomhed om den danske natur og de mange muligheder, danskerne har for danske naturoplevelser.

Vis mig dit yndlings-sted i den danske natur – og del det med din nabo.

Sådan lyder opfordringen fra miljøminister Kirsten Brosbøl, der via sociale medier nu vil skabe mere opmærksomhed om den danske natur og de mange muligheder, danskerne har for oplevelser i skove og naturområder.

En oplagt mulighed til fx at vise Saxoparken og Træstubben frem eller måske havnemiljøet langs Kalvebod Brygge?

Vis din naturplet

Miljøministeren håber, at danskerne vil udveksle deres bedste naturpletter med hinanden, så flere får øjnene op for nye steder i naturen.

Inde længe lancerer jeg Naturplan Danmark – en strategi for at få mere og bedre natur med større biologisk mangfoldighed. Men bagved ligger jo også et stort ønske om at give danskerne flere oplevelser i vores fælles natur. Jeg håber, at vi med dette initiativ kan inspirere mange til at søge ud i naturen. For nu kan man søge ud for at udforske andre menneskers yndlingssteder, siger miljøminister Kirsten Brosbøl.

Del dit yndlingssted via sociale medier

Man deler sit yndlingssted i naturen via de sociale medier. Tag et billede og giv en kort beskrivelse af, hvorfor du synes, at det er et helt særligt sted. Mærk dit billede med hashtagget #voresnatur. Du må selv bestemme, om du lægger det på Facebook eller på Instagram.

Naturstyrelsen præsenterer et udvalg af billederne på sin hjemmeside. Miljøministeren vil i november kåre det bedste billede. Præmien er en guidet tur i Bison-skoven på Bornholm – eller en guidet tur med naturvejleder i ens lokalområde.

Yderligere oplysninger:

Pressemedarbejder Jens Fuglsang Edelholt, Miljøministeriet, tlf. 91 35 69 96, e-mail: jefed@mim.dk


1 kommentar

 1. Gerda Bredvig says:

  Havnemiljøet langs Kalvebod Brygge?

  Under temaet: Vis mig din yndlingsnatur!

  Satire, ironi eller blot humor – ligegyldigt hvad, så betragt Kalvebod Brygge fra foden af Gemini på Islands Brygge på en smuk solskinsdag og man må sande et hæsligt syn, der intet har at gøre med natur!

  Snart bidrager Enghave Brygge til det hæslige syn!

  København, din sjæl sælges for ussel mammon!

Skriv en kommentar