www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Boulevarden skal have et boost
UDGIVET apr 2015 21

Områdefornyelsen søger projektmagere, der har lyst til at lave et eller flere midlertidige projekter på Sønder Boulevard i sommeren 2015, der kan styrke og understrege boulevardens nuværende kvaliteter. Ansøgningsfrist er den 20. maj.

Selvom hele Sønder Boulevard i dag bruges flittigt, oplever mange brugere stykket mellem Sankelmarksgade og Enghavevej som vindblæst, og bænkene står i højere grad tomme end længere nede ved Halmtorvet eller omkring Enghave Station. Derfor har Områdefornyelsen inviteret til to gademøder for at samle idéer til midlertidige projekter på netop denne del af boulevarden.

Har du en god idé?

Kunne du tænke dig, at gøre idéerne til virkelighed i samarbejde med naboer og brugere? Så skriv til Områdefornyelsen og få et ansøgningsskema. Det midlertidige projekt skal tage udgangspunkt i vesterbroernes ønsker, så det kommer til at skabe gode oplevelser for både naboer og forbipasserende. Alle projektforslag er velkomne, såfremt de kan udføres i slutningen af juni, kan holde til vind og vejr i to år og det er et krav at interesserende naboer og andre brugere af strækningen inddrages.

Midlertidighed skal styrke boulevardens kvaliteter

Vesterbroerne er generelt glade for Sønder Boulevard, men flere af dens gode kvaliteter kan fremhæves på netop dette stykke, hvor området opleves forblæst og flere bænke vender ryggen mod solen.

Spændende byhaver, multifunktionelle siddemøbler eller en hundelegeplads var blandt de mange ideer, der så dagens lys til Områdefornyelsens gademøder i marts. Samtidig blev det dog gjort klart, at strækningen godt må blive ved med at være den stille del af boulevarden.

Boulevarden skal fortsat være et grønt pusterum i hverdagen, hvor hele familien kan samles og hvor der er god plads til børn og de mange hunde og deres ejere. De kommende midlertidige projekter må godt skabe bedre muligheder for, at naboer kan mødes på tværs af karreerne i nogle nye og hyggelige rammer, og det bliver projektmagernes opgave at arbejde videre med de mange spændende idéer.

 Om projektet:

 •         Et eller flere midlertidige projekter, der skal kunne stå på boulevarden i 2 år
 •         Ansøgningsfrist 20. maj 2015 kl. 12.00
 •         Det er et krav at naboer og andre interesserede inddrages i processen
 •         Initiativet finansieres af Puljen for Borgerinitiativer og har et samlet budget på 300.000 kr.
 •         Hvis du er interesseret, så skriv til vesterbro@tmf.kk.dk og få tilsendt et ansøgningsskema og følg med på www.facebook.com/omraadefornyelsenvesterbro
 • 2.gademøde på sdr. boulevard

  Gademøde på Sdr. Boulevard

  3.ønsketavle og pandekagevogn

  Ønsketavle og pandekagevogn

  1.ønsketavlen ved gademødets afslutning

  Ønsketavlen ved gademødets afslutning.


Skriv en kommentar