www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Borgerpanel

Lokaludvalget vil gerne høre om dine holdninger til bydelens udvikling og aktuelle sager i lokalområdet. Derfor har vi lanceret Vesterbros digitale borgerpanel, der skal styrke dialogen mellem lokaludvalget og Vesterbroerne.

Giv din mening til kende

Vesterbro Lokaludvalg er høringspart, når centrale forvaltninger og rådhusets politikere skal foretage beslutninger om udviklingen i bydelen. Her er det vigtigt, at lokaludvalget så vidt muligt taler bydelens stemme, og borgerpanelet vil i dette regi blive et centralt værktøj. Borgerpanelet kan nemlig sikre, at lokaludvalget nemt kan spørge Vesterbros borgere om aktuelle emner, der vedrører bydelen.

Vesterbro Lokaludvalg administrerer borgerpanelet og planlægger 3-5 spørgeskemaundersøgelser om året, hvor lokaludvalget vil høre om dine holdninger til aktuelle sager i lokalområdet og bydelens udvikling.

Tilmeld dig nu!

Tilmeldingen sker via et spørgeskema, hvor du både skal oplyse din mailadresse og svare på nogle baggrundsspørgsmål. Du skal have bopæl på Vesterbro for at blive en del af borgerpanelet. Alle Vesterbroere har modtaget et invitationsbrev med et tilmeldingslink via e-boks.

Du kan dog også tilmelde dig via linket forneden, hvis du ikke kan tilgå e-boks eller er flyttet til Vesterbro for nyligt:

https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=Y36CD5ZZ1J35

Når du har svaret på spørgsmålene, er du automatisk tilmeldt borgerpanelet. For fremtiden vil du få tilsendt spørgsmål til den mail, du angiver. Du kan kun tilmelde én person per mail. 

Vi håber, du vil være med til at give din mening til kende og være med til at sætte Vesterbro på dagsordenen inde på Rådhuset.