www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Borgermøde: Omlægning af lokale buslinjer
UDGIVET jan 2018 10

Når Københavns nye Metro Cityring åbner i 2019 betyder det en stor omlægning af busruter i hele København. Kom til borgermøde den 1. februar om det lokale busnet, og få klar besked om hvad ændringerne betyder for dig!

På borgermødet fremlægger Movia og Københavns Kommune de foreslåede ændringer til de lokale busser. Du kan få svar på dine spørgsmål om de enkelte linjer, og give dine kommentarer til omlægningen. 

I februar indsender lokaludvalget sine kommentarer og anbefalinger til omlægningen, b.la. på baggrund af input fra borgermødet tirsdag den 1. februar. Derefter skal Økonomiforvaltningen vurdere, om forslaget til lokalt busnet skal justeres.

Det samlede busnet vil derefter blive indstillet til Økonomiudvalget og Borgerrepræsentationen, der skal behandle sagen i april. Ændringerne træder først i kraft i 2019. 

Hvor og hvornår?

Borgermødet bliver holdt den 1. februar kl. 19.00 i Haraldssalen, Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 4, 3. sal, 1758 København V

Disse busruter bliver berørt på Vesterbro

Forslaget til lokalt busnet skal sikre, at der bliver lokal busdækning, hvor metro og strategiske buslinjer ikke er tilstrækkelige. Forslaget til de lokale linjer er beskrevet i høringsmaterialet Nyt Bynet 2019.

bydelskort_vesterbrokgsenghave - bynet 19

Bydelskort over Vesterbro-Kgs. Enghave – forslag til nyt bynet for buslinjer i 2019. Klik på kortet for at se det i større format.

 


1 kommentar

  1. Hanne Skov says:

    Input til lokaludvalget:
    Der er et langt stykke af Vesterbrogade, der nu ikke længere vil blive betjent af offentlig transport i indad-/udadgående retning. Det drejer sig om Vesterbrogade fra Føtex og hele vejen ud til Pile Alle. Jeg bor på Vesterbrogade v. Amerikavej, og hvis jeg nu vil ind til Hovedbanegården, så skal jeg med det nye forslag gå helt ned til Føtex for at tage bussen. Eller gå til Enghave Plads for at tage metroen. Det er en tydelig forringelse for os, der bor på denne del af Vesterbrogade.

Skriv en kommentar