www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Borgermøde om stofproblematikker på Vesterbro
UDGIVET jan 2016 29

Thomas Egholm, som er formand for lokaludvalgets social- og sundhedsudvalg ønsker at lytte til vesterbroernes erfaringer med stofscenen, stofbrugerne, gadens folk, nuværende og kommende fixerum. Kom til borgermøde med Vesterbro Lokaludvalg torsdag den 4. februar kl. 19-21.

Vesterbro Lokaludvalg har inviteret Socialborgmester Jesper Christensen til sammen med lokaludvalget at lytte til vesterbroerne og Nanna Gotfredsen fra Gadejuristen til at deltage med et oplæg om erfaringerne fra gaden og viden om udearealer til fixerum fra tilsvarende udenlandske eksempler. Lokaludvalget håber, vi kan få en god dialog om vesterbroernes bekymringer om hele stofmiljøet og måske endda finde løsninger på konkrete problemer.

Byplanlægning og fixerum

Social- og sundhedsudvalgsformand fra Vesterbro, Thomas Egholm, håber, vi på mødet kan fokusere på det kommende fixerum på Halmtorvet 17 (åbner august 2016) og hvordan det kommer til at påvirke byrummet og bydelen. Vi håber Socialborgmesteren vil diskutere hele byens stofproblematikker og ser frem til at begynde en dialog om det svære område. For skal hele byens stofscene koncentreres på Vesterbro eller er der flere mulige løsninger?

Kig forbi Flæsketorvet 60, 2. sal, 1711 København V i Kødbyen den 4. februar og deltag i debatten.

 Borgermøde om stofproblematik_opslagfinal


Skriv en kommentar