www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Borger- og valgmøde om Halmtorvet 17
UDGIVET okt 2015 26

Den 10. november holder Vesterbro Lokaludvalg sammen med Socialforvaltningen borger- og valgmøde for naboerne på Flæsketorvet 60, hvor der skal vælges tre boligforeningsrepræsentanter til følgegruppen.

Københavns Kommune er i gang med at renovere huset på Halmtorvet 17. Byggeriet foregår fra august 2015 til august 2016. I den forbindelse skal følgegruppen sikre dialog mellem Halmtorvet 17 og lokalområdet og politikere. Formålet med følgegruppen er at arbejde for det bedst mulige udbytte for brugerne af stofindtagelsesrummet i Halmtorvet 17 og naboerne til stedet. Følgegruppen består af repræsentanter fra bl.a. Mændenes Hjem, Kødbyens Lejerforening og Gasværksvejens Skolebestyrelse.

INFOMØDE KL. 19-20
Goddag og velkommen v/ Vesterbro Lokaludvalg
Socialforvaltningen fortæller om drift og tankerne bag Halmtorvet 17

VALGMØDE kl. 20-21
Valg af ordstyrer og referent
Valg af tre boligforeningsrepræsentanter til følgegruppen

Valgmødet

Valgmødet begynder med valg af ordstyrer og referent. Lokaludvalget stiller med forslag til ordstyrer, Socialforvaltningen stiller med forslag til referent. Mødet består af én afstemning; Valg af tre repræsentanter til følgegruppen som medlemmer for boligforeningerne. Du skal huske at medbringe dokumentation fra din boligforening, hvis du gerne vil stille op til følgegruppen.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt lokaludvalget på vesterbrolokaludvalg@okf.kk.dk

Læs Kommissoriet for følgegruppen

 

Mødet er arrangeret af Vesterbro Lokaludvalg og Socialforvaltningen i Københavns Kommune.

Vi ses på Flæsketorvet 60 i Den Hvide Kødby fra kl. 19-21 den 10. november. Find lokalet på 1. sal og følg skiltene til Ft1 Speakers Corner


2 kommentarer

 1. lars says:

  Så længe både Mændenes hjem og stofindtagelsesrummet ligger inde i beboerområde på vesterbro vil det aldrig blive godt for os beboer. Det enset rigtig er at de lukker begger steder og flytter ned til hovebanegården, så vi ikke skal leve i Undtagelsestilstand.

 2. Lokaludvalget says:
  Team Vesterbros Gader

  Hej Lars

  Tak for din kommentar. Hold øje med vores hjemmeside, hvor vi vil skrive nærmere om et borgermøde, der kommer til at finde sted i januar eller februar om stofpolitikken i Københavns Kommune. Her kan du forhåbentlig få mulighed for at give dine holdninger videre til beslutningstagerne.
  De bedste hilsener,
  Christine på vegne af lokaludvalget

Skriv en kommentar