www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Blomstrende By kommer til et bed nær dig
UDGIVET mar 2015 12

Lokaludvalget er sammen med urban naturvejleder Felix Becker og Områdefornyelsen Centrale Vesterbro i fuld gang med planlægningen af dette års Blomstrende By. 

I år falder dagen for Blomstrende By den 10. maj, hvor vi mødes i Enghave Parken inden vi går ud til bedene med haveredskaber, planter og vand. Vi uddeler blomsterfrø, vandkander og træpinde til lugning og klargøring af bedene. Ønkser I selv at medbringe frø eller har lyst til at bytte planter med de andre deltagere, synes vi også at det er en rigtig god ide. Ligeledes er I også meget velkomne til at medbringe egne haveredskaber.

Vi glæder os til at vise dig, hvordan du kan få grønnere omgivelser i nærheden af hvor du bor og færdes, og hvilke nye tiltag, vi har fundet på.

Du kan holde øje med, hvad der sker i planlægningen af Blomstrende By på Facebook, hvor vi lægger billeder op, eventuelle begivenheder i forbindelse med Blomstrende By og lignende. Ind til da kan du læse lidt mere om konceptet og om programmet.

Felix har bl.a. lavet disse fine PlugNed-hegn af brugte træpaller – se flere billeder af redskaber lavet af genbrugsmaterialer på Blomstrende By

hegn 1

Klik for billedet for større format

hegn

Klik for billedet for større format

 


Skriv en kommentar