www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Arbejdsgruppen for Kultur, Fritid, Børn og Unge inviterer til åbne gruppemøder

Interesserer du dig for kultur- og fritidstilbud på Vesterbro? Eller hvad bydelen kan tilbyde børn og unge? Så husk, at vi har åbne arbejdsgrupper i Lokaludvalget, hvor du kan komme med dine indsigter om disse emner og få indflydelse!

Vi har åbne arbejdsgrupper, så du kan komme med dine input!

I arbejdsgruppen for Kultur, Fritid, Børn og Unge er vi er en broget skare på 7-9 personer, som mødes et par timer 1 gang om måneden for at snakke om, blive klogere på og skabe resultater indenfor vores faglige område. Det spænder vidt fra kunst & kultur, idræts- og fritidsliv til børns og unges forhold på Vesterbro.

Kultur, Fritid, Børn og Unge er et åbent udvalg under Vesterbro Lokaludvalg. Alle kan være med, og man behøver ikke være medlem af Lokaludvalget – man skal bare have lyst til at komme og bidrage.

Men hvad laver vi så?

Når der er vigtige sager på dagsordenen i kommunen, så bliver vi hørt. Det kan være om skoledistrikter, ny biblioteksplan, havnebade og meget mere.

Vi sætter en ære i at komme ud og møde mange af de gode aktører, der findes rundt om i vores bydel. Skabe dialog og samarbejde. Indenfor det seneste år har vi mødt og snakket med:

Foreninger som fodboldklubben Vestia, Kulturværkstedet Dagmar, Carlsbergbyens Galleri og Kunstsalon

Institutioner som Kulturanstalten/Basement, Enghave Kirke og Settlementet,

Organisationer som DGI-byen og Carlsberg Byen

Vores næste møde er mandag d. 1. april kl. 16.30, som vi afholder i Vesterbro Ungdomsgård. Og det er ikke bar løgn.

Vi har det rigtig godt sammen i udvalget, og vi vil meget gerne tage imod flere. Har du lyst? Så skriv til vesterbrolokaludvalg@okf.kk.dk. Så er vi der som et søm.