www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Idékonkurrence – Christiansholm
UDGIVET mar 2015 06

Har du en god ide til en ny kultur- eller fritidsfunktion i København? Den 4. marts skyder Københavns Kommune idekonkurrencen for en ny kultur- eller fritidsfunktion på Christiansholm i gang. Alle kan deltage i idekonkurrencen, og de fem bedste ideer bliver præmieret med hver 10.000 kr.

Christiansholm har med sin placering midt i Inderhavnen og udsigt til Skuespilhuset, Operaen og livet på vandet fået en stor plads i københavnernes hjerter. Mange kender i dag Christiansholm som Papirøen, hvor pressen tidligere opbevarede tonsvis af avispapir, og hvor der i dag er midlertidige lejere som Experimentarium og Street Food.

ET STED FOR ALLE KØBENHAVNERE
For fremadrettet at skabe helhed og aktivitet i området og for at sikre, at København bliver ved med at være en af verdens bedste byer at bo i, skal der bl.a. bygges en ny og markant kultur- eller fritidsfunktion. En destination, som vil tiltrække folk fra nær og fjern, og som alle kan bruge og har lyst til at komme til. Men hvad skal der være på Christiansholm, og skal det være én eller flere funktioner?

Det har vi brug for din hjælp til at finde ud af. Det er nemlig nu, de gode og spændende ideer skal på bordet, så København kan blive inspireret til den videre udvikling af området.

SÅDAN DELTAGER DU
Idekonkurrencen har sin egen Facebook-side, hvor du kan finde inspiration, konkurrenceprogram og betingelser samt indsende dit
ideforslag i PDF-format. Idekonkurrencen løber frem til den 7. april.

INFORMATION OG WORKSHOP DEN 18. MARTS

Den 18. marts inviteres du til informationsmøde og workshop om udviklingen af Christiansholm. Her kan du høre om visionerne, idekonkurrencen og arbejde med dine egne ideer til en ny kultur- eller fritidsfunktion.

Tilmeld dig ved at sende en mail til cbu@okf.kk.dk


Skriv en kommentar