www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Træfældning på Vigerslev Allé
UDGIVET dec 2014 11

Som du måske har bemærket, så er træerne langs med Vigerslev Allé blevet fældet mellem d. 26 november til den 3. december. Det er de for at gøre plads til en ekstra vognbane langs S-togsbanen fra Enghave Station. Fældningen er et led i projektet med at udvide Vigerslev Allé med en ekstra vognbane, for at kunne håndterer den fremtidige trafik til og fra Carlsberg.

Det er Banedanmark, der har stået for fældningen, da de også står for at beskære tæerne til daglig.

 


9 kommentarer

 1. Lene Haubroe says:

  Et sørgeligt syn

 2. Jeg bor i området og en af de ting jeg lægger mærke til hver dag er det utroligt smalle stykke af cykelstien ved broen fra Vestre kirkegård over jernbanen til Carlsberg. Biler og cyklister er uhyggeligt tæt på hinanden lige dér, så det håber jeg at de får ændret på.
  en anden detalje er krydset Enghavevej /vigerslev alle,Som er et MEGET befærdet kryds. Hér er der Ikke malet nogen blå cykelbane fra øst mod Vigerslev alle, hvilket så sent som sidste uge betød at en bus påkørte en cyklist som krydsede der på broen.
  Venstresvingende billister fra Vigerslevvej kommer hurtigt ud af krydset når der bliver grønt og jeg har selv oplevet at blive overrasket over at der kom en cyklist på det sted.

 3. Lokaludvalget says:
  Team Vesterbros Gader

  Kære Jens Peter

  Dine trafikale bekymringer lyder velbegrundede. Som det ser ud nu, kommer der vedvarende til at være en del tung trafik det næste lange stykke tid grundet bygningsarbejdet i Carlsberg Byen. Jeg tror ikke at Lokaludvalget kan hjælpe med ændringer lige nu, men det er da bestemt forsøget værd at kontakte Teknik- og Miljøudforvaltningen, der er den offentlige instans, der tager sig af den slags.

  Bedste hilsener,
  Vesterbro Lokaludvalg/ Christine

 4. Helle-Majken Andersen-Harild says:

  Hej Jens

  Jeg har lige snakket med Bruno, formand for Lokaludvalgets Teknik- og Miljøudvalg. Selvfølgelig både kan og vil Lokaludvalgets TMU gå videre med problemet til de rette instanser. Kunne vi få dig til at tegne en skitse over de farlige steder? Du kan sende den til enten mig eller Bruno. Og ville du have tid til at komme og fortælle nærmere på vores næste TMU-møde, torsdag d. 29. januar? Det plejer at være kl. 19, men du får nærmere besked om tid og sted, hvis du kan komme.

  Hilsen Helle-Majken
  (med i Vesterbro Lokaludvalgs TMU)

 5. John Bodholdt Nielsen says:

  Sådan så der ud på stedet lørdag eftermiddag:
  https://carousel.dropbox.com/photos/cc/Uv69iAvgR9PGUXm

 6. Emil says:

  bare kom på tværs af denne nice emne

 7. Anders says:

  Sørgeligt at så smukke træer bliver fældet, men på den anden side er det også irriterende at sidde i kø 🙂

 8. Peter says:

  Forstår ikke hvorfor man skal fælder træer som dem.

 9. Bjarne says:

  Gad vide hvad de gør med træerne efter træfældningen.

Skriv en kommentar