www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Festligt første spadestik for Istedgaderenovering
UDGIVET jun 2013 27

Kom til grill og hygge lørdag d. 29. juni, når første spadestik bliver taget til renoveringen af Istedgadegade. Vesterbro Lokaludvalg og Teknik- og Miljøforvaltningen inviterer til en hyggelig aften med taler, grill, musik og underholdning.

Grillene er trukket frem og borde og bænke står klar til indtagelse, når Istedgade bliver spærret af mellem Helgolandsgade og Abel Cathrines Gade i anledning af første spadestik for Istedgaderenovering.

Lokaludvalget står bag grillene og tilbyder salat som tilbehør, så det eneste du skal, er at indfinde dig med bøf eller andet grillbart under armen.

Aftenen byder på underholdning og information for både store og små med musik, trylleshow og taler fra Morten Kabell (Ø), næstformand i Borgerrepræsentationens Teknik- og Miljøudvalg og Niels Vestergaard, formand for Vesterbro Lokaludvalg.

Tid og sted
Istedgade ved Helgolandsgade og Abel Cathrines Gade, fra kl. 16-22.

Læs mere og tilmeld dig arrangementet på Facebook.

Om projektet
Istedgade undergår en stor forandring i den kommende tid, med forbedringer til beboere, cyklister, borgere, og andre der færdes i gaden. Projektet forventes færdigt ved juletid. Du kan læse mere om projektet for renoveringen af Istedgade her.

Istedgade renovering 290613


Skriv en kommentar