www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Vejarbejde på Vesterbrogade
UDGIVET maj 2017 03

Med Københavns kommunes budget 2017, blev der sat midler af til en genopretning af Vesterbrogade på strækningen mellem Trommesalen/Colbjørnsensgade og Rahbeks Allé. Afspærringen blev stillet op ved månedsskiftet og arbejdet med strækningen af Vesterbrogade mellem Kingosgade og Trommesalen er så småt gået i gang. 

Det drejer sig om i alt ca. 1,5 km af Vesterbrogade. Helhedsgenopretningen omfatter genopretning af hele kørebanen med støjreducerende asfalt, samt genopretning af de dele af afvandingen, cykelstier og fortove, der er genopretningstrængende. Desuden bliver trafiksignaler renoveret og optimeret. Det er en ret omfattende genopretning, hvor der både graves i dybden, fjernes asfalt, laves cykelstier og vejarbejdet kommer helt ind til facaderne på bygningerne langs med Vesterbrogade. 

Hvis du er interesseret i arbejdet, har spørgsmål, klager eller andet, så er du meget velkommen til at kontakte projektlederen og resten af sekretariatet, der står for genopretningen af Vesterbrogade. 

Maria Hesselbjerg, projektchef – mail

Marie Grum-Schwensen, projektleder – mail

Sofie Koch-Nielsen, kommunikationen – mail


2 kommentarer

  1. Dorte nielsen siger:

    Bus 6a stopper kun i begyndelsen af Istedgade. Det er for dårligt. Den bør også stoppe ved bus 14 stoppesteder så man kan gå ad sidegader til vesterbrogade.

  2. Kasper Andersen siger:

    Som Dorte Nielsen skriver – 6A mod Rødovrehallen bør stoppe flere steder end det ene i begyndelsen af Istedgade. Det holder ikke, og er til daglig gene, at der slet ingen busservice er mellem Istedgade og Platanvej for de mange, der bor og arbejder på Vesterbrogade. Særligt med arbejdets omfang og tidsperspektiv in mente.

Skriv en kommentar