www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Tak, for at du er med til at passe på byttestationerne
UDGIVET apr 2018 03

Vores tre byttestationer giver glæde for mange, men vi skal hjælpes ad med at holde det rydeligt, så er der nemlig plads til gode byt og fede fund. 
Mange vesterbroere har gjort det til en fast rutine at slå et smut forbi en byttestationerne, enten for at sætte en ting eller for at selv at gøre et lille fund. De fleste givere sætter tingene pænt på hylderne og giver deres tøj en bøjle. Så ser det nemlig godt ud for de næste brugere. Af og til sker det dog, at nogen ved en misforståelse sætter en kasse med ting udenfor, i forventning om, at nogle andre tager sig af den. Sådan fungerer det desværre ikke.

Tak for din hjælp

Byttestationerne er selvkørende og vi er alle med til at holde orden. Ting og tøj i papkasser bliver som regel våde og ødelagte. Giv dem et nyt hjem ved at sætte dem i tørvejr – fx ved at aflevere tingene i en af genbrugsbutikkerne på Istedgade eller i en tøjcontainer. 

Vesterbyt Byttestationerne ligger på hjørnet af Dybbølsgade/ Sdr. Boulevard, i børnebiblioteket på Lyrskovgade og i Saxoparken ved naturværkstedet Træstubben.


Skriv en kommentar