www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Søg Vesterbropuljen 15. januar!
UDGIVET jan 2017 13

Så er det nu, du skal hive fat i dine gode kontakter, fede ideer og sætte dig til tegnebrættet og tastaturet. Der er frist for at søge Veterbropuljen de 15. januar kl. 23.59.

Hvis du gerne vil søge om puljemidler i Vesterbropuljen skal du bl.a. være opmærksom på ansøgningsfristerne, at dit projekt foregår inden for lokaludvalgsgrænserne på Vesterbro og at dit projekt er målrettet vesterbroerne og lokale samarbejdspartnere. Tøv ikke med at kontakte sekretariatet med dine spørgsmål – vi vil så gerne hjælpe! Send en mail til vesterbrolokaludvalg@okf.kk.dk eller ring til Christine på 2492 9460. Dog senest kl. 16 fredag den 13. januar.

Læs mere om rammer og kriterier her


2 kommentarer

  1. Bente hoffman siger:

    Jeg vil gerne søge om en elevator, eller en stoleligt, til anden sal, grunden er at vi er en daghøj skole der hedder madam blå, og vi er personer mellem 60 og 90 år, vi er altid på 2 sal til vores møder, vi starter dagen med morgenkaffe og sang fra højskole sang bogen, der efter køre vi på tur ogfår friskluft, tilbage og spise vores medbragte mad, så er derkaffeog fordrag om eftermiddagen, så vi skal op og ned af trapperne nogle gange derfor ville det være dejligt med enelevator, høre til i settlementet dybbølsgade 41 . Mange hilsner Bente Hoffmann jeg venter med spændning.

Skriv en kommentar