www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Lån æblemostpresse, prøv en el-cykel, lån en el-måler og meget andet!

Ladcykler – udlån af ladcykler er midlertidigt indstillet, fordi det skal organiseres på en anden måde end hidtil.

Prøv en El – Ladcykel
Vesterbro Lokaludvalg har en el-ladcykel til det lokale miljøarbejde. Du kan prøve el-ladcyklen og høre mere om el-drevne (lad)cykler ved at kontakte sekretariatet vesterbrolokaludvalg@okf.kk.dk (IKKE TIL LÅNS)

Æblemostpresse
Vesterbro Lokaludvalg har en æblemostpresse, som du som borger eller forening kan låne over en weekend, eller til særlige arrangementer. Skriv til Katja på katja.lange@okf.kk.dk for at booke æblemostpressen.

Havrevalse og melkværn
Du kan afprøve en melkværn, eller en havrevalse. Begge maskiner er til håndkraft og egner sig især til madlavning og fuldkornbagning  med børn. Vi kan låne op til 4 melkværne ud, hvis i tænker på at arrangere en bagedag i jeres institution, boligkarré, mm.. For at booke kan du skrive til Katja på katja.lange@okf.kk.dk 

Elmåler
Vesterbro Lokaludvalg har en elmåler, som du som borger eller forening kan låne ganske gratis. Skriv til Katja på katja.lange@okf.kk.dk.

Brug/Lån Træstubben
Træstubben kan lånes af organisationer, institutioner og arbejdsgrupper på Vesterbro, som har brug for et sted at samles, et foreningslokale eller et sted til en workshop/kurser.

Se et eksemplar af den brugsaftale, som vi laver med eksterne brugere.

Selve området er offentligt tilgængeligt, og vi opfordrer alle til at bruge og nyde det. Området er grønt og udstyret med borde og bænke til ophold. Læs mere om denne “offentlige byhave“.